Lasermachines van RD-Lasersystems.

Welkom bij Humm4U. Wij zijn ervaren in het lasersnijden van uiteenlopende materialen en het maken van lasergravures op een variatie van materialen met behulp van diverse lasermachines. Wij werken met verschillende lasertechnieken zoals fiberlaser, galvo-laser, UV-laser en Co2-laser en gebruiken hiervoor de lasermachines van RD-Lasersystems.

Agentschap na aanschaf

Na de aanschaf en ervaring door het gebruik van bovengenoemde machines, zijn wij heel erg tevreden over het gemak waarmee deze machines zijn te bedienen. De verbluffende resultaten in precisie, kwaliteit en de klantvriendelijkheid en service van RD-Lasersystems zorgen voor vertrouwen in de uitvoering van onze werkzaamheden. Wij hebben daarom besloten, naast onze productie, leveringen, service en dienstverlening een zakelijke relatie aan te gaan met RD-Lasersystems, door dit bedrijf te steunen met een agentschap. Vanuit onze agentschap dragen wij graag een steentje bij aan deze mooie laserindustrie en maken wij tijd vrij voor het geven van demonstraties op verschillende laser machines, zodat onze nieuwe collega’s uit deze industrie een indruk krijgen wat de mogelijkheden zijn. Hieronder laten wij u een assortiment van de lasermachines zien, waarbij wij u kunnen adviseren over de werking of op één van de machines een demonstratie geven op de door u meegebrachte materialen. Maak snel een afspraak om kennis te maken met de nieuwste technieken op het gebied van lasermachines of bezoek de website van RD-Lasersystems.

Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over de machines op de website van RD-Lasersystems.

Precisie

Wij willen voor onze klanten het beste bieden. De lasermachines van RD-Lasersystems leveren voor ons die topkwaliteit en bieden een uitstekende precisie en efficiëntie bij het maken van gravures of het uitsnijden van patronen. Door jarenlange ervaring in het graveren van verschillende materialen, waaronder hout, metaal, glas en kunststoffen met ouderwetse mechanische technieken, kunnen met een gerust hart zeggen dat deze machines de techniek vooruit streven en voor ons de beste resultaten leveren.

Demo

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een lasermachine van RD-Lasersystems, kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw behoeften. Wij kunnen u ook laten zien hoe u de machine op de meest efficiënte en effectieve manier kunt gebruiken om de beste resultaten te behalen. Voor het reserveren van een afspraak kunt u bij ons of één van de andere dealers terecht. Voor een Demo klik op de link of op het logo van RD-Lasersystems om een reservering te boeken.

Als u al een lasermachine van RD-Lasersystems bezit, dan klinkt bovenstaande u bekend in de oren. Voor onderdelen en uitbreidingen, zoals een filtersysteem, nieuwe lenzen, spiegels, klemtafels, roteerunits en reinigingsmaterialen, heten wij u van harte welkom in onze winkel te Schalkwijk.

Kortom, wij zijn uw toegewijde partner als het gaat om het maken van hoogwaardige gravures en het uitsnijden van patronen met de lasermachines van RD-Lasersystems.

Scroll naar boven