Over ons

Welkom bij Humm4u, Wij zijn een klein familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het lasersnijden en laser graveren op verschillende materialen. Denk hierbij aan hout, metaal, kunststof, leer, graniet, glas, spiegels, textiel, enzovoort!

Onze passie voor het graveren van verschillende materialen begon al meer dan 10 jaar geleden. Wij zijn begonnen met het aanbieden van gepersonaliseerde graveerdiensten op sieraden en glas. Dat gebeurde toen nog met de graveersteker, later met de Dremel, graveerpen en andere mechanische apparaten. Al snel groeide onze hobby uit tot een klein bedrijfje en zijn we doorgegroeid tot een bekend bedrijf in de laser graveer- en snij industrie met een winkel in Schalkwijk.

We zijn toegewijd aan het leveren van alle graveeroplossingen met een hoogwaardige kwaliteit, die tegemoetkomen aan de unieke behoeften van onze klanten. We hebben inmiddels ruime ervaring met het lasersnijden en laser graveren van verschillende materialen, en verwelkomen elke nieuwe uitdaging.

We zijn er trots op dat we kunnen zeggen dat we voor een breed scala aan klanten werken, waaronder bedrijven, particulieren, kunstenaars en ontwerpers. Of het nu gaat om het personaliseren van relatiegeschenken, het graveren van een enkele urn of bedrijfslogo’s, of het creëren van op maat gemaakte kunstwerken, we staan ​​klaar om aan uw wensen te voldoen.

Ons doel is om onze klanten altijd tevreden te stellen met onze diensten en kwaliteit. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat we hun visie begrijpen en deze omzetten in een prachtig eindresultaat. We gebruiken alleen de nieuwste en meest geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat elke opdracht nauwkeurig en consistent wordt uitgevoerd.

We hopen dat u ons vertrouwt met uw volgende project. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over onze diensten of als u meer wilt weten over hoe we u kunnen helpen bij uw snij- en graveerproject. We kijken er naar uit om van u te horen en ontvangen u graag in onze winkel met een vers kopje koffie of thee!

Edwin en Petra Hummen.

Scroll naar boven