Graveren van glazen

Wij graveren alle soorten glazen zoals champagneglazen, rode en witte wijnglazen, borrelglaasjes, longdrinkglazen, bierglazen, enzovoort met UV-laser, dat nog strakker resulteert dan zandstralen.

Om een nauwkeurige offerte te kunnen geven, hebben wij echter wat meer informatie nodig en ontvangen wij graag antwoord op de volgende details:

 1. Ontwerp: Heb je al een specifiek ontwerp in gedachten dat je wilt laten graveren op de glazen? Of wil je dat wij een ontwerp voor je maken?
 2. Glaskeuze: Heb je al glazen waarop je de gravures wilt laten aanbrengen, of moeten wij de glazen ook leveren?
 3. Aantal glazen: Hoeveel glazen wil je laten graveren?
 4. Deadlines: Wanneer heb je de gegraveerde glazen nodig?

Zodra je ons deze informatie hebt gegeven, kunnen wij een passende offerte voor je opstellen.

Voor een mooie strakke gravure gebruiken wij onder anderen het glaswerk van Royal Leerdam. Hieronder een greep uit ons assortiment van Royal Leerdam.

 • Ontwerp: Wij ontvangen van je ontwerp graag een vector bestand om de details van de gravure zo duidelijk mogelijk over te brengen. Heb je geen vector bestand maar wel een ander bestand van je ontwerp, dan kunnen wij dat voor je omzetten. Wil je zelf een ontwerp samenstellen uit bijvoorbeeld tekst, dan willen wij weten welk lettertype je daarvoor wenst. Uiteraard is het ook hierbij mogelijk om het ontwerp samen te maken waarbij wij je kunnen helpen. Denk bij het ontwerp van een gravure dat het nagenoeg van 1 kant zichtbaar is zonder het glas te draaien.
 • Voor het instellen en programmeren van een graveersjabloon in de computer rekenen wij éénmalig € 15,00. (boven een productie van 25 niet van toepassing)
 • Voor het eenmalig aanpassen van een andere naam en/of datum voor een tweede glas rekenen wij € 5,00. (boven een productie van 25 niet van toepassing)
 • Glaskeuze: Bij de keuze van een glas is het niet altijd even makkelijk om een gravure op elk gewenste plek aan te brengen, denk hierbij aan de vorm en ronding van het glas, maar ook het soort glas en de structuur van het glas is belangrijk voor een strakke gravure. Het geniet onze voorkeur om onze eigen glazen te gebruiken om de kwaliteit van de gravure te waarborgen. Wij rekenen gemiddeld voor de traditionele glazen (champagneglazen, rode en witte wijnglazen, bierglazen) € 5,00 per glas. Uiteraard kunnen wij ook luxe glazen van kristal leveren met daarop een gravure. De prijs per glas wordt alsdan bepaald naar gelang de keuze van het glas. Wanneer u wenst zelf het glas aan te leveren is dat zeker mogelijk. Wij kunnen helaas niet garanderen dat het graveren op de door u meegebrachte glazen ook lukt. Glazen met een te hoog lood gehalte kunnen breken en glazen met een ongelijke bolling kunnen de gravure onduidelijk maken.
 • Aantal glazen: Wij rekenen voor het graveren van 1 glas € 10,00 per glas voor één gravure. Bij het graveren van meer glazen hanteren wij onderstaande staffelkortingen;
 • Staffelkorting: Bij het graveren van 2 tot 4 glazen met een gelijke gravure hanteren wij een staffelkorting van 10%.
 • Staffelkorting: Bij het graveren van 5 tot 9 glazen met een gelijke gravure hanteren wij een staffelkorting van 20%.
 • Staffelkorting: Bij het graveren van 10 tot 24 glazen met een gelijke gravure hanteren wij een staffelkorting van 30%.
 • Staffelkorting: Bij het graveren van 25 tot 49 glazen met een gelijke gravure hanteren wij een staffelkorting van 40%.
 • Staffelkorting: Bij het graveren van 50 tot 99 glazen met een gelijke gravure hanteren wij een staffelkorting van 50%.
 • Staffelkorting: Bij het graveren van 100 of meer glazen met een gelijke gravure hanteren wij een staffelkorting van 60%.
 • Deadlines: U begrijpt vast dat het ook in onze branche, in het bijzonder net voor de zomer en rond de feestdagen, wel eens heel erg druk kan zijn. Er zijn momenten dat wij soms wel 4 weken nodig hebben om ons werk, uw gravure te realiseren. Over het algemeen lukt het ons om binnen 14 dagen na afspraak uw product te leveren. (op uitgezonderde drukte na)

Omdat iedere opdracht uniek en specifiek onze aandacht nodig heeft, verlenen wij aan onze genoemde voorbeeldprijzen geen rechten. Wij maken op verzoek graag een passende aanbieding.

Scroll naar boven