Laser graveren

Laser graveren is een moderne en veelzijdige techniek waarmee we hoogwaardige en nauwkeurige gravures kunnen maken op verschillende materialen, waaronder metaal, hout, kunststof, leer, glas en nog veel meer. Dankzij onze geavanceerde laser graveermachines en onze ervaring met het gebruik van deze machines kunnen we de meest complexe ontwerpen graveren met extreme precisie en detail.

Fotogravure op metaal

Wat er vooraf gaat aan een fotogravure met een fiber-lasermachine op bijvoorbeeld een RVS sleutelhanger of een edelmetalen hanger laten we hier onder via afbeeldingen zien.

Gravure lasertechnieken

Wij graveren met verschillende lasertechnieken, waaronder Co2-lasertechniek, Fiber-lasertechniek en UV-lasertechniek en kunnen daarom op elk materiaal een gravure plaatsen. Om u een indruk te geven wat er allemaal mogelijk is, tonen wij hieronder een aantal van de mogelijkheden.

Of het nu gaat om het laser-graveren van gepersonaliseerde cadeaus, bedrijfslogo’s, het beletteren of coderen van producten of onderdelen of het graveren van gepersonaliseerde sieraden, wij hebben de kennis en expertise om aan alle behoeften met betrekking tot het laser graveren te voldoen. Blader door ons portfolio en ontdek de mogelijkheden van het laser graveren voor jouw project.

Onze lasermachines worden aangestuurd door speciale software. Wij kunnen met deze software de meeste fotobestanden, zoals JPEG-, GIF-, BMP-, TIFF-bestanden, enzovoort downloaden om vervolgens te graveren. Echter wordt het graveren met onze lasermachines een stuk strakker wanneer wij hiervoor een vector-bestand gebruiken en geniet het de voorkeur bij aanlevering van een EPS-, DXF- of SVG-bestand. In veel gevallen kunnen wij voor u een vector bestand maken. Als we met onze lasermachines gaan snijden, dan is een vector-bestand essentieel.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Onze gemiddelde tarieven vindt u hier.

Scroll naar boven