Onze diensten

Wij ontwerpen, vervaardigen en graveren producten naar uw wens tot gepersonaliseerde relatiegeschenken.

Het graveren van relatiegeschenken is een geweldige manier om je waardering te tonen voor klanten, partners, medewerkers en andere belangrijke contacten. Of het nu gaat om een jubileum, een speciale gelegenheid of gewoon als dankjewel, het personaliseren van een relatiegeschenk met een gravure maakt het extra speciaal en memorabel.

Hier zijn enkele ideeën voor relatiegeschenken die kunnen worden gegraveerd:

Pennen – Een gepersonaliseerde pen met een gravure van de naam van de ontvanger is een klassiek relatiegeschenk en perfect voor zakelijke relaties.
Sleutelhangers – Een gegraveerde sleutelhanger met de naam of initialen van de ontvanger is een praktisch en persoonlijk cadeau.
Glaswerk – Gegraveerd glaswerk, zoals wijnglazen of bierpullen, is een stijlvol relatiegeschenk en perfect voor speciale gelegenheden.
Horloges – Een gegraveerd horloge is een tijdloos relatiegeschenk en perfect voor jubilea en erkenning van prestaties.
Plaques – Een gegraveerde plaquette is een geweldig cadeau om te geven ter ere van een mijlpaal of prestatie van een organisatie.

Door te kiezen voor relatiegeschenken die kunnen worden gegraveerd, geef je een uniek en persoonlijk cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden. Het toevoegen van een gravure maakt het geschenk extra speciaal en laat zien dat je aandacht hebt besteed aan de ontvanger. Neem gerust contact met ons op om te zien of we samen een bijzonder relatiegeschenk kunnen maken.

Wij graveren, waaronder stift-graveren, frais-graveren, laser graveren met C02, fiber en UV op alle mogelijke materialen.

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van laser graveren als techniek voor het graveren van materialen. Hier zijn vijf belangrijke voordelen:

Hoge precisie: Laser graveren maakt gebruik van een zeer nauwkeurige laserstraal om materialen te graveren. Dit zorgt voor een uiterst nauwkeurige gravure, met scherpe details en een consistente diepte. Dit maakt het ideaal voor het graveren van kleine, fijne lettertypen, logo’s en afbeeldingen.
Veelzijdigheid: Laser graveren kan worden gebruikt op een breed scala aan materialen, waaronder hout, metaal, leer, acryl, glas en nog veel meer. Dit maakt het ideaal voor het graveren van gepersonaliseerde geschenken, naamplaatjes, sieraden en andere items.
Snelheid: Laser graveren is over het algemeen veel sneller dan traditionele graveermethoden. Het kan in een korte tijd grote hoeveelheden items graveren, waardoor het ideaal is voor industriële toepassingen en massaproductie.
Minder schade: Laser graveren veroorzaakt over het algemeen minder schade aan het materiaal dan traditionele graveermethoden, waardoor het ideaal is voor het graveren van delicate en gevoelige items.
Flexibiliteit: Laser graveren biedt veel flexibiliteit in ontwerp en stijl. De laserstraal kan worden aangepast aan verschillende diktes en stijlen van gravures, waardoor het ideaal is voor het graveren van verschillende soorten items en voor het creëren van unieke en gepersonaliseerde gravures.

Heeft u een uitdaging, laat het ons weten en wij gaan samen met u opzoek naar de oplossing.

Wij lasersnijden materialen op basis van aangeleverde patronen of eigen ontwerp

Lasersnijden is een geavanceerde techniek waarmee nauwkeurige en complexe sneden kunnen worden gemaakt in diverse materialen. Dit proces wordt uitgevoerd door een laserstraal te sturen naar het materiaal dat gesneden moet worden, waardoor het materiaal smelt en verdampt op de plek waar de laserstraal raakt. Dit zorgt ervoor dat er een zeer precieze snede ontstaat, zonder dat het materiaal wordt beschadigd.

Lasersnijden wordt gebruikt in verschillende sectoren, waaronder de productie van metaal, kunststof, hout en textiel. Het kan worden gebruikt voor het snijden van onderdelen voor machines, het maken van gedetailleerde kunstwerken en het snijden van stof voor kleding.

Een van de voordelen van lasersnijden is de nauwkeurigheid waarmee sneden kunnen worden gemaakt. Het proces kan worden geprogrammeerd om zeer complexe sneden te maken, waardoor het ideaal is voor het maken van ingewikkelde onderdelen. Bovendien kan het lasersnijden worden gebruikt voor het maken van sneden op een breed scala aan materialen, waaronder metalen, kunststoffen, hout en textiel.

Een ander voordeel van lasersnijden is dat het een zeer snel proces is, waardoor het ideaal is voor productieomgevingen. Het proces kan snel en efficiënt worden uitgevoerd, waardoor de doorlooptijd wordt verkort en de productie efficiënter wordt.

Als u op zoek bent naar nauwkeurige en complexe sneden in uw materiaal, kan lasersnijden de ideale oplossing zijn. Door het gebruik van geavanceerde technologie kan lasersnijden zorgen voor een snelle en efficiënte productie, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het eindproduct. Neem gerust contact op met ons om te zien wat deze technologie voor u kan betekenen.

Wij ontwikkelen en ontwerpen bouwpakketten van hout

Het maken van onze bouwpakketten heeft verschillende voordelen. Ten eerste bieden onze bouwpakketten een gestructureerde en georganiseerde manier van bouwen, waardoor het bouwproces minder complex en overweldigend kan lijken. Het hebben van voor gemonteerde onderdelen en duidelijke instructies kan ook de efficiëntie van het bouwproces verbeteren, waardoor tijd en moeite bespaard worden.

Daarnaast kunnen onze bouwpakketten zorgen voor een gevoel van voldoening en trots wanneer het bouwproject voltooid is. Het geeft U de kans om uw eigen vaardigheden en creativiteit te gebruiken om iets te creëren dat functioneel en esthetisch aantrekkelijk is.

Een ander voordeel van onze bouwpakketten is dat ze vaak goedkoper zijn dan kant-en-klare producten. Dit komt omdat de kosten van productie en assemblage gedeeltelijk worden verlegd naar u als consument, omdat u de optie heeft om zelf het product in elkaar te zetten. Bovendien kunnen bouwpakketten worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant, waardoor ze een veelzijdig en flexibel alternatief zijn voor traditionele producten.

Tot slot bieden onze bouwpakketten ook een educatieve waarde. Het bouwen van een bouwpakket kan helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden zoals probleemoplossing, ruimtelijk inzicht en technisch begrip. Het kan ook een leuke en leerzame activiteit zijn voor gezinnen en groepen vrienden.

Wij leveren en graveren sportprijzen

Het graveren van sportprijzen is een populaire en effectieve manier om deze prijzen te personaliseren en te onderscheiden. Gravures kunnen worden toegevoegd aan allerlei soorten sportprijzen, waaronder medailles, bekers, trofeeën en plaquettes. Door een gravure toe te voegen, wordt de prijs extra bijzonder en kan het een blijvende herinnering worden aan de prestatie die is geleverd.

Hier zijn enkele ideeën voor sportprijzen die kunnen worden gegraveerd:

Medailles – Medailles zijn een populaire manier om de prestaties van atleten te erkennen. Door een gravure toe te voegen met de naam van de atleet en de naam van de wedstrijd, wordt de medaille extra speciaal en kunnen atleten trots zijn op hun prestaties.
Bokalen – Bokalen zijn populaire sportprijzen die vaak worden uitgereikt aan winnaars van toernooien en kampioenschappen. Door een gravure toe te voegen aan de basis van de bokaal, wordt de prijs extra speciaal en kan het een blijvende herinnering worden aan de prestatie die is geleverd.
Trofeeën – Trofeeën zijn vaak de meest prestigieuze sportprijzen en worden meestal uitgereikt aan winnaars van grote wedstrijden en kampioenschappen. Door een gravure toe te voegen aan de basis of het lichaam van de trofee, wordt de prijs extra speciaal en kan het een blijvende herinnering worden aan de prestatie die is geleverd.
Plaquettes – Plaquettes zijn een eenvoudige en elegante manier om prestaties te erkennen en te belonen. Door een gravure toe te voegen aan de plaquette met de naam van de ontvanger, de naam van de wedstrijd en de datum, wordt de prijs extra speciaal en kan het een blijvende herinnering worden aan de prestatie die is geleverd.

Door het graveren van sportprijzen kunnen atleten en teams extra trots zijn op hun prestaties en kunnen ze een blijvende herinnering hebben aan de wedstrijd of het toernooi waarin ze hebben deelgenomen. Met een gegraveerde sportprijs kunnen atleten hun prestaties laten zien aan anderen en kunnen ze worden herinnerd aan hun prestaties voor de komende jaren. Neem gerust contact met ons op om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen.

Scroll naar boven